Harmony

& other dreams…

ciuhapi

1. pai normal Israel este singurul stat democrat in mijlocul junglei.Daca Israel ar disparea…s-ar intampla ca in No Go Areas din Paris si Londra, nici un picior de civilizat nu ar putea patrunde si sa vezi tu dupa Jihad.

2. Evreii s-au facut cunoscut prin IQ iar Uncle Sam este manipulat chiar de evrei, cine crezi ca manipuleaza Media sau Bancile internationale? Evreii asa putin cat is de 15 milioane fac fata a unui miliard si ceva de spalati de creier mohamedani.

3. palestinienii in frunte cu toti mahomedanii nu au fost in stare sa readuca acel teritoriu macar la nivelul la care a fost inaninte de a fi distrus de lacustele imperiului Otoman. Mohamed si toata sleahta lui a jefuit si a trait in bunastare pana au secat teritoriile si popoarele jefuite si cucerite ,dar mai mult nu a fost in stare sa produca. Evreii au dreptul la tara lor singurul popor care a fost in stare sa isi prezerve istoria . Pe cand evreii isi puneau neuronul la treaba, musulmanii isi puneau neuronul la treaba prin haremuri si rezultatul il putem observa: musulmanii se inmultesc ca iepurii intr-o mizerie crunta pe cand evreii conduc lumea si isi pun la adapost progeniturile nu batandu-si copii si ucigandu-si femeile in bataie.

4. In israel si barbatii si femeile sunt instruiti in armata:femeile 3 ani si barbatii 4 ani. Musulmanii nici macar nu isi lasa nevestele sa faca un pas mai departe decat de teritoriul rezervat cratitei ,isi ucid copii in atentate, iar puslamalele de hamas se ascund printre civili folosindui drept scu

Reclame

ianuarie 9, 2009 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: