Harmony

& other dreams…

 „elitele” musulmane au venit cu mana in fund in Germania iar germanii sunt nevoiti sa le creeze un cadru „cultural” pentru croncănit islamul si legea sharia. 

Cu adevarat germanii sunt capabili de ceea ce implica definita iubirii: „suma tuturor eforturilor pentru a-l intelege si accepta pe celalalt in realitatea lui”

– ori pe unde se duc germanicii locul infloreste.. Ca e vb de Australia, de Canada, de USA, de NV Europei. D-zeu e in oameni, lucreaza prin oameni, nu e in religie, in himen. D-zeu e iubire, iar iubirea e ACTIUNE, „suma tuturor eforturilor pentru a-l intelege pe celalalt in realitatea lui”. Asta si fac occidentalii cu musulmanii in articolul asta, se adapteaza pe gustul lor. Spre deosebide de musulmanii din Dubai, care desi ar fi morti fara banii occidentalului, totusi si-au permis sa-i aresteze pe plaje pentru topless pe cetatenii occidentali. 

 cei din UK au facut un studiu si românii cu bulgarii au iesit pe ultimul lor la IQ din UE? Pai daca românii sunt asa, atunci ce pretentii poti avea de la cei din orientul mijlociu? Ca de acolo vin ideile astea de FALSA MORALITATE. De la curvalaii din orient, cu haremuri, care vor sa subjuge femeia si sa o tina infasurata, la slitul lor.

Islamul incepe incet dar sigur sa controleze cultura europeana, avertzizeza lectorul universitar Udo Ulfkotte. Valorile traditionale, obiceiurile si standardele judiciare sunt adaptate treptat pentru a corespunde cerintelor musulmane.

Asa cum Ulkotte a explicat la o sedinta a crestin-democratilor in Weltzar, pe 8 martie, din ce in ce mai multe institutii incep sa tina seama de musulmani.Multe banci, a spus el, isi abandoneaza asa numitele „pusculite-porcusor”, pentru ca se tem ca isi vor pierde clinetii musulmani. Acestia considera porcul un animal murdar.

Macelarii germani care vand carne de porc sunt tintele extremistilor musulmani potrivit lui Ulfkotte. Musulmanii obisnuiesc sa scuipe pe carnatii care sunt la vanzare la tarabele in aer liber.
In unele orase europene soferii de taxi musulmani refuza sa transporte caini, chiar si persoane oarbe cu caini ghizi. Doua scoli din Berlin au instalat doua intrari separate, una pentru crestinii germani si evrei si cealalta pentru musulmanii arabi sau turci.

Legea musulmana Sharia incepe sa fie practicata. Bancile ofera investitii de tip Sharia,spune Ulfkotte. Autoritatile din Berlin au recunoscut un avocat Sharia care rezolva disputele de familie.
Potrivit jurnalistului, multi politicieni germani inchid ochii la islamizarea treptata. De cele mai multe ori subliniaza faptul ca marea majoritate a celor 3.5 milioane de musulmani din Germania sunt cetateni pasnici. Dar, spune Ilfkotte, 40 la suta dintre acestia considera Constitutia Germaniei ca fiind incompatibila cu Islamul.

Conform jurnalistului,musulmanii din Europa arata o lipsa de toleranta. Pentru ca integrarea lor sa aiba succes ei ar trebui sa se adapteze valorilor europene de baza. Hindusii, a spus Ulfkotte, sunt un bun exemplu ca ecest lucru este posibil. Ei accepta faptul ca europenii mananca carne de vita,chiar daca pentru ei vaca este un animal sacru.

si gandeste-te ce te asteapta pe lumea cealalta.pt ca din cate stiu cei ce se sinucid sunt luati drept criminali si nu cred ca un criminal are ce cauta in rai.si iadul e mai al naibi ca pamantul.

Un barbat occidental nu  e preocupat de fiinta umana numita femeie. Nu conteaza ce a facut femeia aia, a fost viata ei. Conteaza ce face ACUM cu el.

Reclame

septembrie 24, 2008 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: