Harmony

& other dreams…

Se munceste si in occident, dar mai mult cu capul. Nu e vina elvetienilor si a germanilor ca pe chinezi ori pe rusi nu-i duce mintea decat la banda. 

In timp ce URSS a dus-o intr-un delir din 1917 pana in 1993, Occidentul a trecut prin doua razboaie mondiale si s-a refacut complet cu ajutor militar si economic american. Pentru ca nu putem compara creierul unui danez sau olandez cu tartacuta unui rus murat in spirt. Normal ca in Rusia nici lucrul la banda nu merge ca betivul vine o zi doua nu. 

Chinezii sunt de fapt sclavi cu sutele de milioane in multinationale patronate de americani, japonezi, sudcoreeni. Adica de patroni din tari membre NATO.

Chinezii ca si Rusii sunt dependenti 100% de capitalul occidental. 

Pentru ca cetatenii lor sunt sclavii occidentului. Platiti pe bani de nimic. Dar nomenclatura de partid comunist chinez o duce bine, si patronii lor (datorita acestor bani). In rest e jale. SE chinei e ridicat ce-i drept. Acolo sunt salarii si de 1000 euro la multi angajati.

 Aia din China muncesc nu sunt de internat la ospiciu ca musulmanii din orientul mijlociu. Ati vazut ce olimpiada au tras de 43 miliarde de dolari. Chinezii joaca corect, cartea MUNCII, a capitalismului. 

Rusia? Tot ce fac ei este o isterie. Veti vedea daca va fi atacat Iranul iar Golful persic ocupat in totalitate de USA si Israel. Rusii nu vor misca un deget. Rusii raman cu gazul din caucaz, USA cu restul.

RUSIA E DEPENDENTA DE BANII OCCIDENTULUI intr-o masura MUUULT mai mare decat e Occidentul de gazul rusesc. Deci, un embargo economic asupra rusiei IMPUS de NATO si UE ar fi un dezastru pentru rusii fomaţi.

Depindem de educatia de acasa 100%. Toata viata vedem si interpretam lumea prin ochii parintilor nostri. Ce ne-au spus ei, aia spunem mai departe. Oamenii sunt niste marionete. A se vedea oile din Orient care se autodetoneaza singure ccu bomba in cur. Pentru ca asa i-au invatat parintii lor de acasa dar si parintii spirituali, imamii.
E alegerea lor, noi nu facem decat sa le-o respectam. Au ales moartea, mizeria, minciuna, sa suporte consecintele.

In lumea anglo-saxona copiii sunt invatati de mici sa se apere, de aceea Germania nu a stat sub ocupatia imperiului Roman iar limbile germanice nu au suferit contaminari (cu exceptia englezei).

Opinia restului lumii nu conteaza. Lumea e NATO. Toti ceilalti nu sunt altceva decat niste inconstienti, adormti, care nu spun decat minciuni.

pe unde exista musulmani numai atentate vezi. In China, in India, Pakistan. Pentru ca aceleasi principii scrise de Hitler in Mein Kampf le gasesti scrise si in Coran. Iar copiii sunt de mici indoctrinati.

Aici e buba care le va aduce pieirea la musulmani. Daca nu ar fi o problema religioasa combinata cu politica, ar fi o speranta pentru ei dar ma tem ca totul va escalada spre un conflict nuclear in numele lui Mahomed si desigur al petrolului.

Musulmanii i-au calcat pe coada pe americani, pentru asta au platit deja cu sute de mii de morti si probabil milioane de mutilati din 2003 incoace. Si culmea e ca majoritatea victimelor nu sunt produse de americani, ci ei in de ei.

La noi in Romania nu e antogonic ci sinergic. De aceea unii ne-au spus-o in mod subtil ca suntem un neam de curve, atat barbatii cat si femeile: „a fi român nu e o naţie ci o profesie” (adica cea mai veche profesie din lume).

Dovada? Haosul si nivelul de trai scazut, lipsa clasei mijlocii, absenta elitelor autentice. Cazele rezida atat din originea noastra istorica cat si din castrarea claselor sociale in timpul perioadei comuniste. 

Repet ce spunea pe undeva in momentele lui de luciditate Laurent the 3rd: se va mai fura cativa ani pana se vor forma la loc clasele sociale, apoi se vor potoli. Sa speram ca nu e doar o speranta…perversa.

Reclame

septembrie 24, 2008 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: