Harmony

& other dreams…

 care femei romance credeti ca se duc dupa un musulman? tot alea crescute de un tata cu mentalitate de barbat oriental. Care e mentalitatea barbatului oriental? Pentru el familia e proprietatea lui, femeia e un obiect in posesia lui, copiii sunt tot o posesie si o investitie, libertate de alegere nu exista, doar capul familiei decide, alege, restul se supun fara comentarii. Eh, cand ai avut un asa tata, care te-a mai invatat si ca „mana care iti intra sub fusta sa fie plina cu aur” fata doar nu o sa-si aleaga un norvegian, ca ăla vede că e dusa cu sorcova, isi alege tot pe unu ca si tacsu, oriental in gandire. Ca e musulman, nu mai conteaza. Orientalii au aceeasi mentalitate indiferent de religie. Islamul doar legalizeaza prin Sharia aceasta mentalitate bolnava.

Nu, in Rusia e un stat mafiot care supravietuieste prin exploatarea resurselor naturale ale unui teritoriu imens. Ma doare sufletul sa stiu ce pe o imensa vastitate din planeta asta colcaie niste entitati satanizate, numiti RUSI. Sper ca americanii sa foloseasca in cele din urma bomba cu neutroni pentru a curata locatia. Avem nevoie de teren pentru plantat rapita peste 30 de ani.

 ce vor face ruşii când se vor termina hidrocarburile?
 compari creierul de evreu şi neamţ care conduc afacerile mondiale cu ăla de rus mafiot? Cum iti imaginezi tu ca lumea occidentala poate pierde in fata unor mujici care au invatat sa foloseasca sapunul de la nemti, aia care au lasat in urma 27 de milioane de mujici morti in 1943? Daca o fi sa se mai reintoarca USA si UE in Rusia ca sa incheie business-ul ramas neterminat in 1945, vor face un ogor frumos acolo, de la prut si pana la Alaska, numai bun de plantat rapita. Doar nu-ti imaginezi ca 140 de milioane de mujici rusi pot face ceva impotriva unui miliard de oameni constienti si prosperi economic (USA + UE)?
Nu vezi ca Ucraina trece de partea NATO. Si Rusia nu poate face nimic. Rusii sunt niste isterici care joaca teatru ca sa va simtiti voi bine dar in realitate sunt NEPUTINCIOSI in raport cu Vestul.

Reclame

septembrie 23, 2008 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: