Harmony

& other dreams…

Consideratziuni

Marte opus Pluton à conflict de energii masculinr ce trebuie canalizate. Ele pun in

            evidenta un conflict ce se afla in tine.

DS = primul impact asupra celorlalti

Casa X este SOLUTIA la orice… mai ales la problema popularitatii si aprecierii de catre grup

ASC  – Soarele vine cu pesti, Asc. cu plante si apa provenite din bazinele parintilor

CAREU – conflict interior, abscons, intrinsic (intre 2 dusmani)

OPOZITIE    conflict exterior, declarat, vizibil, expansiv (intre 2 rivali)

CAREUL cu gradul cel mai mic este aspectul eliberator

Jupiter in tema diurnal este generos si expansiv dar intr-o tema nocturna nu are limite.

MARTE pe MC à mari sportivi

Marte + Jupiter pe MC à militari

Jupiter pe MC à actori

Luna pe MC à  scriitori

Saturn pe MC à preoti si oameni de stiinta

Saturn + Marte pe MC – la medici

 

Saturn – implicat in catastrofe, cutremure,

Uranus – explozii, afectarea unui mare numar de oameni

Casa 4 este intotdeauna casa ambilor parinti!

Casa X este intotdeauna casa mamei

 

Cand dispozitorii lui 10 si 6 retrogradeaza simti cum lucrurile stagneaza.

 

MARTE in transit adduce la suprafata o forma de agresivitate existenta deja.

 

Marte in Pesti sau in 12 – agresivitate reprimata (bomba cu ceas)

 

Lilith in transit pe C1 te ajuta sa vezi ce n-ai vrut s vezi la tine

 

 

TRIGONUL REGAL – indica talent, abilitate, deschidere, potential benefic detinut

 

 Anul in care in revolutia solara avem semne interceptate este un an cu semnificatii , schimbari si transformari deosebite.

Dar cel mai interesant este faptul ca in loc sa interpreteze ca pe ceva NEGATIV , De Faria afirma ca interceptiile sunt importante pentru evolutia spirituala si karmica a nativului. Energiile sunt blocate dar nu lipsesc , ele doar nu sunt manifestate in exterior si atunci nativul are tendinta de a cauta , de a-si pune intrebari in legatura cu ceea ce resimte in plan interior dar nu poate exprima in exterior.

Prima sansa de a interactiona si in plan exterior cu aceste energii interioare este la 21 de ani cand Uranus face prima cuadratura cu pozitia sa natala.Dar adevarata descatusare si deci elibarare incepe dupa prima trecere a lui Saturn peste pozitia natala , in jurul varstei de 33 si desavarsirea dureaza pana la varsta de 34-35 de ani.Aceasta perioada este denumita de De Faria , PERIOADA RENASTERII deoarece nativul incepe sa-si manifeste toate energiile si devine o alta fiinta,mai implinita.

Faza urmatoare care dureaza pana in jurul varstei de 41 de ani este denumita PERIOADA DE ILUMINARE.Cea de-a treia perioada importanta,PERIOADA DE ASCENSIUNE,incepe chiar din timpul celei de iluminare si este caracterizata de o serie de alte etape si anume ciclurile lui Uranus,Neptun si Pluton.De asemenea reintoarcerea lui Kiron la pozitia natala si a doua reintoarcere a lui Saturn sunt de o deosebita importanta.Autorul avertizeaza ca aceste etape sunt sanse de evolutie dar fiecare reactioneaza in felul lui.Unii aleg sa rupa barierele si sa treca de la intuneric la lumina si astfel aleg sa evolueze iar altii stagneaza.  

Taur interceptat-frustrari si o slaba autoapreciere,sacrificarea dorintelor,scopurilor si a directiei de viata in favoarea celorlalti:posibile complexe sexuale sau probleme de moralitate. In timpul Renasterii ,iti vei redescoperii creativitatea si talentele psihice sau spirituale vor fi eliberate.Venus guv.Taurului iti va indica calea de manifestare .

Scorpion interceptat-spaime si complexe din perioada copilariei combinate cu anumite conditionari curente,un membru de familie dominator sau o experienta din mediul exterior sau/si pur si simplu lupta cu proprii demoni te pot conduce catre o atitudine reprimata,razbunatoare si posomorata. In timpul Renasterii (imediat dupa reintoarcerea lui Saturn) , in urma unei alegeri personale importante se vor produce transformari psihologice si sexuale care te vor face sa te simti mai bine si sa-ti manifesti deschis individualitatea,puterea,magnetismul si pasiunea.

Axa V-XI interceptata-dragostea,copii si autoexprimarea te preocupa dpdv psihic .Se poate sa se manifeste si un oarecare ghinion in aceste domenii (trairile sunt mai mult la nivel mental decat practice) . Se pot produce erori in relatiile amoroase care sa-ti afecteze cursul vietii (intemeierea neasteptata,premature a unei familii).In perioada Renasterii o alta persoana poate intra in viata ta cu care sa-ti intemeiezi o alta familie . Regasindu-ti increderea in tine vei interactiona mult mai bine ceea ce va atrage situatii favorabile in viata ta (iti vei descoperii talentul de a preda sau de a lucra cu copii).

Soare interceptat-slaba autoexprimare posibil din cauza unui parinte lipsa din diferite motive.

Pluton interceptat-sentimente puternice care nu se manifesta decat in plan interior din cauza unui posibil parinte dominator care nu ti-a permis sa-ti manifesti trairile. 

 

despre casele VI-XII , iata ce spune De Faria:Starea meditativa iti permite constientizarea gandurilor subconstiente si asta in momentele in care te rupi de rutina zilnica.O boala din copilarie , sau traiul intr-un mediu izolat te-au rupt de realitatile vietii.In perioada renasterii , vei reusi sa inglobezi in munca si rutina zilnica a vietii tale , o noua expresie creativa si spirituala a gandurilor tale.O noua cariera se poate manifesta pozitiv in domeniul sanatatii , muzicii sau spiritualitatii.Marte interceptat la nivel personal arata o lipsa in sfera afirmarii si a initiativei care se manifesta mai ales in relatiile personale.Desi esti competitv…de cele mai multe ori o faci impotriva propriilor standarde .Esti intr-o continua cautare a unei directii in cariera si exista posibilitatea sa ai un hobby sau o preocupare prin care sa iti gasesti o cale de exprimare a capacitatii creatoare.In momentul deblocarii lui Marte vei manifesta o siguranta si o incredere mai mare in tine ceea ce te va ajuta sa-ti gasesti o noua directie de urmat in viata

O axa interceptata releva anumite functii care nu au fost corect utilizate in vietile anterioare si a condus la interiorizarea acestora in viata prezenta, ele fiind mai greu accesibile.Este intotdeauna posibil de regasit functiile si calitatile acestor semne si planete interceptate, dar numai dupa unele eforturi de stapanire. Ca rezultat, aceste functii si calitati vor fi utilizate mai bine, datorita unei stapaniri superioare.O planeta interceptata este in continuare puternica, dar mai greu de stapanit. Ea se simte inchisa, pana cand individul invata sa stapaneasca fortele si calitatile continute de catre aceasta planeta. In general, cea mai buna iesire pentru o planeta interceptata este casa al carei guvernator este. De exemplu: daca Mercur este interceptat, se va observa ce case se situeaza in Gemeni si Fecioara, caci printr-o activitate bine gandita in domeniul simbolizat de aceste case, individul il poate domina pe mercur.O alta iesire posibila este planeta mediatoare: ea il va ajuta pe individ sa inteleaga si sa stapaneasca planetele interceptate.O iesire periodica este de asemenea posibila cand axa AS – DS a unei revolutii solare se suprapune peste axa interceptata. In acest caz, individul are ocazia de a lua cunostinta de ceea ce i se cere in legatura cu axa interceptata si el va avea facilitati de a invata sa o stapaneasca in cursul anului solar.O alta posibilitate pentru contracararea electului unei axe interceptate sau al planetelor interceptate, consta in colaborarea cu o alta persoana a carei axa (AS – DS sau MC – FC) din tema sa natala se suprapune peste semnele interceptate ale individului.O ultima posibilitate, mai putin evidenta totusi, consta in a pleca din locul de nastere. In acest caz (cand persoana in cauza traieste departe de locul sau natal), harta natala se recalculeaza pentru locul in care el traieste acum. Aceasta tehnica se numeste relocalizarea unei teme. Cu aceasta, axele interceptate dispar. Evident ca aceasta schimbare a locului de viata nu se face intamplator, e mai degraba destinul il impinge pe individ sa o faca. 

 

Reclame

martie 2, 2008 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: