Harmony

& other dreams…

Alte patologii

 cercurivicioase.gif   

 

Am vazut multi dintre noi oameni cu mari probleme de sanatate, majoritatea psihice, depresii, alcoolism, de comportament, care s-au schimbat radical dupa ce s-au pocait in cadrul diverselor culte religioase.

Deasemenea am vazut multi oameni cu probleme grave, care se roaga sa le fie rezolvate problemele, singuri acasa si nici vorba de vreo schimbare, dimpotriva merg din rau in mai rau.

Care sa fie cauza?

In primul caz, in mijlocul unei secte crestine, poate fi si grup yoga, intervine terapia de grup, cu conditia ca acea secta sa promoveze o gandire pozitiva, un sistem solid de valori morale si o buna coeziune intre membrii grupului.

Tot ceea ce vine de la Dumnezeu, se incadreaza in schema de mai sus.

Singur acasa, in mijlocul unei familii care din generatie in generatie perpetueaza anomaliile comportamentale, e cu neputinta evadarea din script.

Un sistem corect de terapie de grup a promovat Isus, iar fraza Sa acolo unde sunt adunati doi in Numele Meu, sunt si Eu cu ei spune totul.

Odata intrat intr-o congregatie sanatoasa, omul DACA VREA, isi schimba sitemul de valori mostenit prin educatie parentala /si genetica.

Nu exista pace pentru cei rai spune proorocul Isaiiah.

Sa vedem acum, care e protretul psihologic al credinciosului care se roaga iar Dumnezeu nu-l asculta.

Din fericire, avem descris DETALIAT in biblie, FARA MENAJAMENTE, portretul omului care se roaga degeaba ORICARUI DUMNEZEU.

Asemnea tip de om, poate sa mearga oriunde, la yoghini, la budisti, la orice religie care promoveaza PACEA SI MORALA INTRE OAMENI, merge degeaba, daca nu doreste sa abandoneze acele trasaturi de CARACTER, descrise in doar o pagina de apostolul Iuda, (nu Iuda Iscarioteanul, erau doi apostoli cu numele Iuda, unul l-a tradat pe Isus) in epistola sa, ultima inainte de Apocalipsa.

Voi reda un fragment mai jos, iar cei care se simt cu musca pe caciula, sa citeasca toata epistola, fiindca e scrisa pentru ei, cei care se considera credinciosi, morali si drepti, dar de fapt sunt niste oameni pierduti spiritual daca nu doresc sa se salveze:

Iuda 16: Ei sunt niste cârtitori, nemultumiti cu soarta lor; traiesc dupa poftele lor; gura le este plina de vorbe trufase, si slavesc pe oameni pentru câstig.

Eu am spus ca un om bolnav spiritual nu se poate face bine singur, e nevoie de suportul altor oameni morali, iar oameni morali nu sunt numai crestinii. Sunt suficienti budisti (vezi japonezii) destule grupuri de yoga, nu tantra yoga, etc. E loc unde cei bolnavi de invidie, pizma, paranoia, lacomie, sclavie sexuala, sclavia banilor si a bunurilor materiale etc. sa se poata recupera. Tot ce e pozitiv, moral, vine de la Dumnezeu, dar nu vine peste omul imoral care se roaga de unul singur.

Si alcoolismul nu trece decat 40% prin terapie de grup.

Acum, cei care vor sa ramana morti spirituali, le recomand cu caldura parlamentul romaniei, e locul ideal. E exact ceea ce aveau evreii pe vremea regelui Zedekia, cand Dumnezeu s-a gandit sa-i corecteze, prin moarte, jaf, foamete, ciuma, sabie si robie. Si i-a mai corectat de cateva ori de atunci, se pare ca ceva a prins, vezi chibuturile.
*********************************

Sunt 2 testamente (vechi si nou) in care vedem un dumnezeu nemilos care cauta sa-si instaureze o piramida de control aspura oamenilor si cere obedientza cu orice pret in primul testament, iar in al doilea testament vedem un Dumnezeu milos care iubeste oamenii
E Dumnezeu schizoid sau e vorba de 2 Dumnezei de fapt ?

Mai mult toti zeii din antichitate, nephilii, anuaki din sumeria, RA, Molac, legendele olimpului, zeii romanilor, zeii astecilor toti cereau obedientza, sacrificii si aveau ca motiv imagistic piramida sau muntele – ierarhia.

OK exista un Dumnezeu alb luminos, sferic, generator de energie, plin de iubire si exista opusul acestuia, un Dumnezeu care fura energie de la primul si o stocheaza, o ingheatza in material si mineral unde vitezele sunt infinit mai mici decat ceea a luminii.

Practic cel de-al doilea a creeat cosmosul, planetele, pamantul cu energie furata de la Primul. Orice piatra, planeta are o vibratie, are un corespondent in planul energetic. Evident ca si in plan energetic – energia unei pietre este mai slaba si nu atat de complexa precum energia unui organism viu.

Oamenii sunt sfere complexe de energie care nu ar fi acceptat sa-si limiteze constiitza la un mimetism social numit ego, sfere venite din infinit nu ar fi acceptat finitul si o societate piramidala bazate pe putere control si obedientza.

Atunci acest arhitect al universului vizibil a creeat aceasta realitate careia noi ii spunem lume in care mai mult suntem nefericiti decat fericiti si a mufat constiintele spiritelor la aceasta realitate .

Este o puscarie perfecta in care am fost rapiti.

Ai sa intrebi care este planul acestui malefic arhitect al universului vizibil – ei bine el este Lucifer si noi traim (respectiv momentan constientizam numai lumea si legile lui). Daca primul Dumnezeu are o lume din lumina in care vitezele si transformarile sunt fantastice vibratia la care se deasfasoara imparatie lui sunt extraordinar de mari, cel de-al doilea Dumnezeu vrea sa-si cladeasca o imparatie bazata numai pe mineral, ierarhizata, in care vitezele de transformare sunt infinit mai mici.

Acum intelegi de ce nu reactioneaza imediat ?
viatza materiala, fizica este un esec al creatiei intrucat se termina, e plina de imperfectiuni, este un esec al luminii decazute in materie.

Isaia 1:13 Nu mai aduceti daruri de mancare nefolositoare, caci M-am dezgustat de tamaie! Nu vreau luni noi, sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea!
14 Sufletul Meu uraste lunile voastre cele noi si sarbatorile voastre; Mi-au ajuns o povara, nu le mai pot suferi.
15 Cand imi intindeti mainile, Imi ascund ochii de la voi; si oricat de mult v-ati ruga, n-ascult: mainile va sunt pline de sange!
16 Spalati-va si curatiti-va! Luati dinaintea ochilor Mei relele pe care le-ati facut! Incetati sa mai faceti raul!
17 Invatati-va sa faceti binele, cautati dreptatea, ocrotiti pe cel asuprit, faceti dreptate orfanului, aparati pe vaduva!

Esti pe aproape. Cu prezizarea ca tot Primul a creat si lumea materiala, dar al doilea A CORUPT-O INTRU TOTUL.

Legea Primului Dumnezeu e cea data lui Moise, Decalogul.

Legea celui de al doilea Dumnezeu e instinctul, folositor pana la un punct, dar care ridicat la rang de lege inrobeste sufletul omului si conduce la ceea ce noi numim PSIHOPATI, oameni fara principii morale, cu un caracter alterat pe toate planurile moralei.

Singurul Dumnezeu care nu cere sacrificii umane, nici animale, nici sarbatari peste sarbatori, CI NUMAI RESPECTAREA CELOR ZECE PORUNCI, ESENTA MORALEI, e Dumnezeul Bibliei:

Isaiah1:11Ce-Mi trebuie Mie mul_imea jertfelor voastre, zice Domnul. Sunt s_tul de arderile de tot ale berbecilor, _i de gr_simea vi_eilor; nu-Mi place sângele taurilor, oilor _i _apilor.

De aceea este El atat de urât de oamenii care merg la osând_ ve_nic_, fiindca ei se bazeaza pe tot felul de ritualuri si sarbatori care spera sa le aduca tot mai mult belsug. Cand colo, vin inecrcarile, testele, ca sa se vada care popor a furat mai mult.

Una e sa vina un cutremur de 7,5 grade la români, unde se va muri ca mustele, si alta e sa vina la japonezi, unde conducatorii n-au furat 80% din venitul tarii, ci au investit in actiuni preventive.

Asadar cand vor vedea mii de cadavre pe strazile Bucurestiului, sangele lor va cadea pe capul conducatorilor din casa poporului. Ei vor fi judecati si vor primi osanda vesnica in Iad pentru furaciunile care le fac de zeci de ani din banul public.

Asa judeca Dumnezeu, prin cutremure, tornade si BOLI EVITABILE (ma refer in special la bolile psihice).

Nu-L intereseaza ritualurile, sacrifiiciile, ofrandele. Iar cei care se preteaza la ele, nu vor gasi salvarea in ghicitul in stele, sau horoscoape.

Cine spune ca s-a schimbat datorita deciziei lui, este un mincinos.

Iacob1
17orice ni se da bun si orice dar desavîrsit este de sus, pogorîndu-se dela Tatal luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbra de mutare.

Ioan3
27Drept raspuns, Ioan i -a zis: ,,Omul nu poate primi decît ce -i este dat din cer.

Ieremia10
23,,Stiu, Doamne, ca soarta omului nu este în puterea lui; nici nu sta în puterea omului, cînd umbla, sa-si îndrepte pasii spre tinta.

Romani8
7Fiindc_ umblarea dup_ lucrurile firii p_mînte_ti este vr_jm__ie împotriva lui Dumnezeu, c_ci, ea nu se supune Legii lui Dumnezeu, _i nici nu poate s_ se supun_.

de ce spui prostii si generalizezi?
somalezii mor de foame de exemplu si nu am auzit pana acuma sa le ofere cineva o posibilitate de a iesi din acest impas,daca ajutoarele umanitare s-ar sista ar muri de foame 80% din populatia tarii

si inca ceva ca sa iti dau exemplul tarii noatrea munci pe minimul pe economie si a spune ca e mai bine asa decat sa stai acasa e o greseala,orice om care se respecta alege munca,dar orice om care se respecta de asemenea isi alege munca ,nu se arunca asupra primei ocazii care se ivesteoricum ar fi minimul pe economie e otrava,iti ingaduie sa traiesti o pseudo-viata.dar sa ai o viata in niciun caz..
fa un calcul si incearca sa vezi in cat timp poate un cuplu sa achite un apartament din cele doua salarii pe economie pe care le au amandoi,asta presupunand ca o sa le fie aprobat creditul.
scade din cele 8 milioane cat au amandoi cheltuielile curente ale lunii si vezi cu ce mai ramai
de asemenea decat sa muncesc o luna pe 3 milioane asa cum zici tu,mai bine fac greva.dar mereu se va gasi cineva care sa imi doreasca locul de munca chiar si pe bani mai putini.disperarea si foamea vin in mai multe forme.nu trebuie sa le confunzi cu dorinta de a munci si realiza ceva
si toti care accepta sa isi subaprecieze munca din punct de vedere salarialsunt sclavi,si ceea ce e mai rau.e faptul ca cu cat stau mai mult timp in aceasta ipostaza cu atat mai mult le intra in sange si ajung sa creada ca doar asta li se cuvine.
un om care alege sa munceasca si un om constrans sa munceasca prin foame si disperare sunt doua lucruri diferite.

Viata este o insiruire de situatii, patternuri care se tot repeta pana cand reusiesti sa rezolvi una din aceste manifestari similare, rezolvare corecta din punct de vedere etic.

Caci falsii proroci au lepadat Tanach-ul legea lui YHWH.. si s-au luat dupa minciuna lor .. numita Biblia!

Ia zi-ne si noua, daca tot ii dai cu TANAH-ul, cind incep cele 1335 de zile din Daniel 12:12?

Daca stii meserie, hai sa vedem. Gata cu vrajeala. Ori stii, ori nu stii si atunci las-o jos. Numai invective si critici. Hai sa vedem daca (,) chiar esti tu cunoscator sau doar esti un chibitz ca aia de la fotbal care n-au jucat in viata lor fotbal, dar sparg geamurile la meciuri.

cele 1335 zile din Daniel 12:12 reprezinta cei 3,5 ani si jumatate cat cetatea sfanta, ierusalimul va fi calcat in picioare de Anticrist si armata sa, cu exceptia templului (Apocalipsa 11:2).
Deasemenea reprezinta apogeulul necazului cel mare, atat de mare cum nu a mai fost de cand e om pe pamant. Slava lumeasca a primirii semnului icoanei fiarei pe mana sau pe frunte, se va intoarce impotriva fraierilor care s-au lasat insemnati. Va fi ceva care va echivala cu inversul insemnarii evreilor cu STEAUA LUI DAVID, de catre SS-ul lui Hitler.

Atunci, evreii au fost insemnati cu o stea tesuta pe o banderola prinsa pe mana, la vedere.

Pentru acea stea, noi, cei din Europa, vom primi de la omul Satanei un semn pe mana, sau pe frunte si la urma, cei care s-au lasat insemnati de buna voie vor fi nimiciti.

Omul RUPT DE DUMNEZEU, simte nevoia sa-si creieze cu mintea lui un Dumnezeu propriu, caruia i se roaga, cum s-a rugat Mohamed Atta cand a lovit turnurile din NY: Dumnezeule, eu te iubesc, ajuta-ma sa inving prin orice mijloace

Dumnezeu nu te ajuta sa invingi decat in propriile lui scopuri si planuri si prin caile hotarate de El. Pe Dumnezeu nu-l interezeasa orgoliile si planurile personale ale fiecarui individ in parte, daca ele au ca scop marirea personala si satisfacerea propriului orgoliu. Pentru asemenea SERVICII exista un alt Dumnezeu care creaza iluzia de ajutor, el se numeste potrivnicul, Sataniel. Si slujitorii lui, sunt slujitorii propriului lor ego, asa cum e si Sataniel, Tatal mincinosilor, care mint permanent pentru a-si lingusi ego-ul.

Oamenii chemati de Dumnezeu, vor interpreta corect ceea ce scrie in Biblie, iar oamenii Satanei, vor da semne si timpuri, vor spune exact cand si unde va fi Raiul (pe pamant) si Iadul nu exista. Cunoastem noi interpretarile oamenilor Satanei.

La fel si cu Daniel 12:12. Iar 1335 de zile leaga cele doua evenimente gasite cu ajutorul versurilor, ca un supercontrol al intelesului derivat din cele doua evenimente.

Si cum Dumnezeu ne spune ca nu este nimic nou sub soare si ca a fost va mai fi, atunci ne uitam cum a procedat cu poporul Lui cind L-a pedepsit. Observam ca i-a lasat prada regelui Babilonului, care simbolizeaza pe satan (Isaia14). Deci exemplul fizic: Israel, Ierusalim (biserica) este lasat sub autoritatea regelui Babilonului (satan).

Si este normal: ia du-te intr-o biserica catolica si spunele sa inceteze cu idolatria venerarii feciaorei din Guadalupe sau sa nu-si mai faca icoane. Te dau afara imediat si tu n-ai facut decit sa le spui ce scrie in Biblie. Si Dumnezeu considera ca spiritual te omoara, pt ca adevaratii credinciosi sunt plini de rivna pt Cuvint si sufera.

Aceasta perioada se numeste marile strimtorari si este tipificata de 3,5 ani, 1260 de zile, 42 de luni.

Cam greu de descifrat hieroglifele astea. Imi vine in minte o replica din Vulpisor de Sergiu Milorian ti-e limba rasucita pisico, ca si mintea ta.

Vrei sa spui cumva ca TOATE bisericile sunt corupte in afara de cea in care activezi tu?

Nu sunt de acord cu interpretarea cu ca noul Babilon e cutare sau cutare biserica care chipurile ar fi apostata.
Sau ca curva care sade pe ape multe care nimiceste pamantul e catolicismul. Nu subscriu la interpretarile Bibliei venite din partea unor secte ca adventistii sau martorii lui iehova anticristul.

Nu scrie in Biblie ca daca te inchini la icoanele apostolilor nu o sa fi mantuit. Dar scrie clar ca daca tii sabatul si te tai imprejur e egal cu zero pentru mantuire. Faptele sunt egale cu zero daca tu crezi in zeul incasilor sau al druizilor.

Sa ineteleg ca biserica catolica se inchina la icoane de 3,5 ani numai?
Eu stiam din apocalipsa ca cei 3,5 ani sunt perioada de mare teroare a anticristului. Adventistii persecutati de catolici (prin faptul ca nu sunt recunoscuti ca biserica crestina) declara ca anticristul e papalitatea, iar cei 3,5 ani din Daniel si Apocalipsa sunt perioada de domnie a papalitatii. NU subscriu la aceasta interpretare hazardata si partizana a bisericilor neoprotestante.

Nuuuuu, astia sunt evanghelisti!!!! Au biserici de milioane de membrii. Merg pe strada si mint lumea ca Hristos a murit pt ei, parca stiu ei alesii Lui, iar acu depinde de ei sa accepte acel sacrificiu in inima lor.

Cati parinti asa zis nascuti ortodocsi, isi folosec copiii pentru asi satisface cu ei prorpiul orgoliu, se amagesc ca isi iubesc copiii cand de fapt isi iubesc proiectia propriului orgoliu in copiii lor.
Si daca Dumnezeu le da copii diformi sau bolnavi, striga ca din gura de sarpe ca nu le asculta Dumnezeu rugaciunile si imediat fac un alt copil ca sa nu investeasca intr-unrebut (cum au fost invatati de comunisti sa considere persoanele cu handicap), pe ale carui dorinte le vor neglija in favoarea fratelui sanatos.

Ar fi multe de comentat despre orgoliul si firea pamanteasca adanc inradacinata in oasele românului ortodox. Exemplele sunt atat de multe, incat regret ca nu suntem niste evrei si nu exista un Nebucadnetar care sa limpezeasca vederea multora cu carbuni aprinsi.

baaaa, Nebucadnetar este UMBRA, simbolizeaza pe satan(Isaia14) iar Ierusalimul simbolizeza biserica (eterna si externa).
Cucerirea Ierusalimului este exemplul fizic dat de Dumnezeu pt. evenimentul spiritual petrecut in timpul marilor strimtorari: satan se asaza in templu (biserica) si conduce prin neghina (Mat13) care sunt cei nesalvati, dar care se cred salvati pt ca au facut ei ceva: au acceptat pe dumnezeu in inima, s-au botezat cu apa, au marturisit, etc.
Iar cei salvati au porunca sa paraseasaca Ierusalimul devenit Babiblon prin schimbarea autoritatii: Duhul Sfint nu mai binecuvinteaza propovaduirea iar satan este rege. Spiritual, toti credinciosii sunt omoriti, adica sunt expulzati din biserici, pt ca ei indeamn la strictete doctrinara, iar neghina lui satan nu tremura cind schimba doctrina Bibliei cu una proprie.
Cum ar fi liberul arbitru.

Propui ca fiecare crestin sa devina un pustnic izolat intr-o pestera? Cred ca mai e pana la cei 3,5 ani cand Anticristul va fugari cu cip-ul in mana pe crestinii care vor refuza apostazierea.

Anunțuri

Noiembrie 11, 2007 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: